Nasz szef kuchni Adam Hasiak zadba o kulinarną stroną przyjęcia. Skontaktuj się z nami, aby omówić menu lub zaproponować własne dania na swoje przyjęcie weselne.
Dobra kuchnia to nieodzowny element świętowania i celebrowania szczególnych momentów w naszym życiu. Owczarnia z racji sporej przestrzeni daje duże możliwości aranżacyjne i potrafi pomieścić nawet 240 osób. Zadbaliśmy zatem o to, aby zaplecze również było przygotowane na każdą ilość gości.
Nasz szef kuchni Adam Hasiak to wyjątkowa osobowość, której talent kulinarny docenili już nasi goście. Adam związany jest z gastronomią od 16 roku życia. Szkolił się u najlepszych szefów kuchni w Belgii, Francji, Austrii, Szwajcarii i w Warszawie pod okiem samego Kurta Schellera. W naszym regionie znany jest i kojarzony z miejscami, które tworzył takim jak Fabryczna Bistro, K6 przestrzeń kreatywna czy Kombinat Bistro. Obecnie szkoli i wspiera wiele kulinarnych miejsc na mapie regionu.
To co jednak najważniejsze, to jego szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Specjalizuje się w kuchni staropolskiej i francuskiej ale uwielbia także do swoich dań wprowadzać nowoczesność. Tradycyjne przepisy przełamuje nowymi trendami wykorzystując naturalne, często lokalne, dzikie produkty.
Adam, nasze kulinarny maestro, w kuchni nie lubi nudy, dlatego z pasją i przyjemnością pomaga tworzyć naszym gościom ich wymarzone menu. Kuchnią zarządza w myśl zasad: one team – one dream” tworząc zgrany zespół, który sprosta wyzwaniu obsłużenia nawet bardzo dużego wesela na tym samym, zawsze wysokim poziomie.
Nasza profesjonalna kuchnia zapewnia także zastawę, obrusy i szkło. Warto także dodać, że obok strefy chilloutu, mamy możliwość zorganizowania grilla, który może stanowić dodatkowa opcję dań.